Επικοινωνία

Κύπελλα και εμπειρίες για τους μικρούς αθλητές του Ι.Ο. Πατρών!!! Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Οι μικροί αθλητές Optimist και Laser 4,7 του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών ταξίδεψαν στον Άσσο Κορινθίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ιστιοπλοΐας. 

Εκεί, έλαβαν μέρος στον διασυλλογικό αγώνα, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Άσσου Κορινθίας για σκάφη Optimist και Laser 4,7 και συμμετείχαν όμιλοι από την περιφέρεια ΝΔ Ελλάδας και από την Αττική.

Πραγματοποιήθηκαν 3 ιστιοδρομίες το Σάββατο και 2 την Κυριακή.

Στην κατηγορία Laser 4,7, ολόκληρο το βάθρο των νικητών καταλήφθηκε από αθλητές του Ομίλου μας!!! Συγκεκριμένα, την 1η θέση κατέλαβε ο Λάμπρος Γεωργόπουλος, τη 2η ο Γιάννος Σιώκος, την 3η θέση ο Αριστοτέλης Κουλουμπής-Καλογερόπουλος και την 5η θέση ο Δημήτρης Βλάχος.

Στην κατηγορία Optimist, 3ος στα αγόρια και κυπελλούχος αναδείχτηκε ο Αναστάσης Μαρκεζίνης, 4ος ο Θέμης Μπένος, 6ος ο Νικόλας Γεωργόπουλος. Στα κορίτσια η Αθανασία Σιώκου κατέλαβε την 4η θέση και στα Junior την 7η ο Μάριος Γεωργόπουλος.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στον προπονητή του Ομίλου Σωτήρη Τζελέπη και στον Όμιλο του Άσσου για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία!!!